Home | Star Hill Hotel

Star Hill Hotel

Rreth Star Hill

Rreth Star Hill

Star Hill është hoteli më i ri me katër yje në Prishtinë. Duke pasur një vendndodhje strategjike dhe një pamje 360 shkallë të qytetit nga çatia, Star Hill ju ofron një mundësi nga largimi i zhurmës dhe njëkohësisht një përvojë të paharrueshme të frymëzuar nga elementet unike të jetesës në Prishtinë.


Mjedisi që mund të gjeni në Star Hill Hotel është i ndritshëm, modern dhe dinamik. Elementet lokale të Prishtinës urbane dhe ato të rajonit modern të Mesdheut frymëzojnë modelimin e brendshëm të hotelit. Puna e artistëve vendas është portretizuar në të gjithë objektin, duke pasqyruar mënyrën e zgjedhur të jetesës në Prishtinës.

Mysafirët janë të mirëpritur të përfitojnë nga ofertat tona të Spa-së . Hoteli Star Hill krenohet me Spa-në më të madhe në Kosovë (1000 m2). Poashtu mund të shtojmë se, përderisa  promovojmë një ambient relaksues të inspiruar nga Mesdheu, ne inkurajojmë klientët tanë të degustojnë kokteje dhe ushqime të shijshme gjatë qëndrimit të tyre me ne.

Motoja, Vizioni dhe Misioni

Star Hill Hotel

Spa

Spa

Hoteli ynë krenohet me hapësirën më të madhe në Kosovë - 1000 m2. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë mundësi të veçanta trajtimi dhe të promovojmë një përvojë të përgjithshme relaksuese dhe revitalizuese. Për më tepër, Star Hill Hotel ka tw vetmwn  Spa ku mund të shijoni benefitet e pakrahasueshme të një Dhome me Kripëra te Himalajave.

Spa përfshin:
- Saunë
- Saunë me avull
- Dhoma me Kripëra te Himalajave
- Pishinë të brendshme
- Palestër

Star Hill Hotel

Terasa

Terasa

Tarraca e çatisë së hotelit përbëhet nga pamje panoramike të Prishtinës. Tarraca është e gjithanshme në përdorimin e saj. Tarraca mund të përdoret gjithashtu si një hapësirë ​​për të festuar ngjarje të vogla, si ditëlindje, dasma ose përvjetore. Hapësira madje mund të përdoret edhe për qëllime hotelierike gjatë një konference ose një seminari.

Star Hill Hotel

Dhomët

Dhomët

Hotel Star Hill ka 12 dhoma moderne që i përkasin tetë kategorive të ndryshme.

 • Superior Twin Room
 • Superior King Room
 • Deluxe Queen Room
 • Deluxe Family Room
 • Junior Suite
 • Suite
 • Star Deluxe King Room
 • Star Deluxe Queen Room
 • Star Superior Queen Room
 • Star Executive Suite
 • Star Junior Suite

Star Hill Hotel

Shërbimi

Shërbimi

Klientët tanë mund  të shijojnë një  shujtë në dhomat e tyre duke  porositur në Restorantin tonë nga menyja e ofruar nga ne, e  bazuar kryesisht në kuzhinën mesdhetare, me përbërës të vendit, të freskët dhe gjithmonë sezonalë.

Star Hill Hotel

Konferenca

Konferenca

Star Hill Hotel ka dy salla të konferencave: “Star Meeting Space” dhe “Dardania Conference Hall”.

“Star Meeting Space”: Kjo sallë e konferencës ka kapacitet deri në 15 persona.

“Dardania Conference Hall”: Kjo sallë prestigjioze ka tavan të lartë, ndriçim natyral dhe një mjedis pergjithesisht të pasur për evenimente, konferenca ose seminare që dëshironi të organizoni.