Conference | Star Hill Hotel

Star Hill - Konferenca

Star Hill Hotel ka dy salla të konferencave: “Star Meeting Space” dhe “Dardania Conference Hall”.

“Star Meeting Space”: Kjo sallë e konferencës ka kapacitet deri në 15 persona. Ndodhet në katin e gjashtë të hotelit dhe ka çasje të drejtpërdrejtë me tarracë, e cila mund të përdoret për catering krahas shfrytëzimit të sallës.

“Dardania Conference Hall”: Kjo sallë prestigjioze ka tavan të lartë, ndriçim natyral dhe një mjedis përgjithësisht të pasur për evenimente, konferenca ose seminare që dëshironi të organizoni. Hapësira ka një kapacitet deri në 80 persona dhe është e vendosur në katin e 6-të të hotelit, me çasje të drejtpërdrejtë në tarracë. Tarraca mund të përdoret krahas sallës për catering.

Për informata të mëtutjeshme, ju lutem na kontaktoni përmes kësaj e-mail adrese: info@star-hill.com ose duke thirrur tek numri i telefonit që vijon: +38344646566

1