Rooms | Star Hill Hotel

Superior Twin Room

£100për natë

Dhoma “Superior Twin” është ideale për një deri në dy mysafirë. Dhoma përbëhet nga një hapësirë ​​moderne dhe e ndritshme, me madhësi prej 24m2. Ajo është e pajisur…

Më shumë Rezervo

Superior King Room

£90për natë

Hapësirë moderne dhe njëkohësisht e ngrohtë, dhoma “Superior King” është ideale për deri në dy mysafirë. Përmban një shtrat të madhësië “King” dhe ka n…

Më shumë Rezervo

Junior Suite

£për natë

Qoftë  për ditëlindje, përvjetore apo festë të  beqarisë  - ne ju ofrojmë  ekskluzivitet dhe një  eksperiencë  të  paharrueshme në  suitën ton&eu…

Më shumë Rezervo

Suite

£për natë

Shfrytëzoni rastin të zbuloni se çfarë ofron Suita jonë. Me mobile moderne dhe njëkohësisht elegante, hapësira është ideale për deri në katër mysafirë (36m2). Ajo është…

Më shumë Rezervo

“Deluxe Queen Room”

£për natë

Hapësirë elegante, në të cilën mund të relaksoheni vetëm apo me dikë të afërt, dhoma “Deluxe Queen” përmban një shtrat të madhësisë “Queen” dhe jë…

Më shumë Rezervo

“Star Suite”

£për natë

Për momentet në të cilat ju shëndrisni! Kjo Suitë është unike në shumë aspekte, duke filluar nga dizajni i brendshëm e deri tek ndjenja e ekskluzivitetit që rrezaton. Suita ka hapësirë …

Më shumë Rezervo

Superior Queen Room

£për natë

Më shumë Rezervo

Star Deluxe King Room

£për natë

Më shumë Rezervo

Star Deluxe Queen Room

£për natë

Më shumë Rezervo

Star Deluxe Queen Room

£për natë

Më shumë Rezervo

Star Superior Queen Room

£për natë

Më shumë Rezervo

Star Executive Suite

£për natë

Më shumë Rezervo

Star Junior Suite

£për natë

Më shumë Rezervo

Deluxe King Room

£për natë

Ideale për raste speciale, dhoma “Deluxe King” ka një hapësirë ​​prej 24m2. Ajo është e pajisur me një shtrat të madhësisë “King”, banjo moderne, produkte cilësore dhe…

Më shumë Rezervo

Deluxe Family Room

£për natë

Ne kemi hapësirën perfekte për ju dhe familjen tuaj! Dhoma “Deluxe Family” është ideale  për deri në tre mysafirë (32m2), si dhe një ballkon ku mund të shijoni kafenë e mëng…

Më shumë Rezervo