Spa | Star Hill Hotel

Star Hill - Spa

Hoteli ynë krenohet me hapësirën më të madhe në Kosovë - 1000 m2. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë mundësi të veçanta trajtimi dhe të promovojmë një përvojë të përgjithshme relaksuese dhe revitalizuese. Për më tepër, Star Hill Hotel ka tw vetmwn  Spa ku mund të shijoni benefitet e pakrahasueshme të një Dhome me Kripëra te Himalajave.

Spa përfshin:
- Saunë
- Saunë me avull
- Dhoma me Kripëra te Himalajave
- Pishinë të brendshme
- Palestër

Për më tepër, terapistët tanë me përvojë janë të disponueshëm për të bërë trajtime terapeutike duke prenotuar paraprakisht.

Për një trajtim të plotë të bukurisë, ne ofrojmë disa nga shërbimet më të mira për manikyr dhe pedikyr në Prishtinë (gjithashtu të disponueshme duke prenotuar paraprakisht).

Përdorimi i Spa-së është i përfshirë në çmimin e dhomës për klientët që qëndrojnë në hotel. Poashtu, ne ofrojmë paketa speciale ditore, mujore dhe vjetore për këdo që dëshiron të përfitojë nga ofertat tona ekskluzive për Spa.

1